Styrelsen

Presentation av Jamarens styrelse (går från vänster till höger):
 
Lolita Nilsson: Äger två katter och har alltid haft en stor kärlek till katter. Är numera pensionär efter ett flertal år på läkemedelsföretaget Boehringer Ingelheim Vetmedica. Har där varit med om att utveckla och lansera flera katt- (och hund)läkemedel under årens lopp. Har ansvar för sponsorerna i Jamarens styrelse. 
 
Pia Larsson: Ny kassör i Jamaren. Matte till katten Curas som gjort bondkattskarriär och flyttat in efter 15 år som utekatt på Maglebergs gård.
Driver Maglebergs veterinärpraktik i Sjöbo med mycket fokus på katt, men även hundar är välkomna. Både "hunden" och "catpose" är
vanligt förekommande i favorithobbyn, Yoga.
 
Jessica Sas: Sekreterare i Jamaren sedan några år tillbaka. Jag arbetar på en klinik i Skåne som enbart tar emot katt.
I familjen finns förutom dotter och man den som dikterar villkoren i hemmet- en gulvit kastrerad hankatt av okänd ålder och ursprung som allmänt går under benämningen ”Tjukke”. När jag inte räddar hundar som intet ont anande kommit in på hans revir så tycker jag om att umgås med familj och vänner. Att resa står också högt upp på listan av favoritsysselsättningar.
 
Catarina Eliasson: Min första kurs med Jamaren var redan 1997 och jag har varit aktiv i styrelsen sedan 2006.
Har alltid tyckt det varit trevligt med föreningens kurser där alla är välkomna bara man tycker om katter. Mitt intresse av katter intensifierades efter att ha gått en kurs i beteende organiserad av ESAVS, som sedan följdes upp med en ISFM kongress som handlade om katternas beteende. Sedan har det rullat på.  Förutom Jamarens kurser  och ISFM´s kongresser har jag gått ISFM´s distanskurs i kattmedicin som kan rekommenderas.
 
Cecilia Tegner: Jag har suttit med i Jamarens styrelse sedan våren 2018. Till vardags arbetar jag som klinikveterinär på Universitetsdjursjukhuset i Uppsala där jag genomför ett residency i internmedicin. Här är jag också ansvarig för radiojodbehandlingar av hyperthyroida katter, samt är kattambassadör för vår Gold Standard Cat Friendly Clinic. Jag gör också mitt bästa för att förmedla ett kattvänligt tänk till studenterna, våra framtida kollegor! 
 
 

Kontakta styrelsen